EU 1.5° ELÄMÄNTAVAT -UUTISKIRJE - NUMERO 4 - ELOKUU 2023

Image
Thinking Labs, elämäntapojen preferenssit, julkaisut ja paljon muuta - EU 1.5° Lifestyles -uutiskirje
Thinking Labs, elämäntapojen preferenssit, julkaisut ja paljon muuta - EU 1.5° Lifestyles -uutiskirje

EU:n 1,5° Lifestyles -hankkeella on nyt käynnissä kolmas vuosi, ja meillä on paljon uutisia teille. Toivomme lämpimästi, että seuraatte mielellänne työtämme, kerrotte meille mahdolliset palautteenne ja tulette tapaamaan meitä konferensseissa, joihin osallistumme.

Kurkistus uusimman uutiskirjeen sisältöön:

  • Elämäntapamuutosten mahdollisten vaikutusten talous- ja hyvinvointijärjestelmiin kartoittaminen – Potentiaalisten vaikutusten arvioimiseksi useissa Euroopan maissa toteutettiin Policy Delphi -prosessi.
  • 1,5 asteen elämäntapojen omaksuminen, rebound ja riskit – Olemme haastattelleet " pioneereja", jotka ovat omaksuneet vähähiilisen elämäntavan ja jotka kertovat meille, mikä on auttanut heitä ja mikä on ollut haastavaa.
  • Tulossa Thinking Labs -tilaisuuksia kansalaisille ja sidosryhmille, myös EU:n tasolla – EU 1,5° Lifestyles -hankkeen tiimi valmistelee parhaillaan toista kierrosta Citizen Thinking Labs- ja Stakeholder Thinking Labs -keskustelutilaisuuksista viidessä eri maassa, joita täydennetään Brysselissä järjestettävällä EU Stakeholder Thinking Lab -tapahtumalla myös EU:n poliittisten päättäjien ja asiantuntijoiden kuulemiseksi.
  • Uudessa julkaisussa tarkastellaan ('syviä') rakenteellisia tekijöitä 1,5 asteen maailman saavuttamiseksi

Lisää mielenkiintoista ja inspiroivaa luettavaa löydät alla olevasta linkistä!